Billy en Victoria hebben geen vertrouwen in hun mede bewoners

Billy en Victoria hebben geen vertrouwen in hun mede bewoners

Billy is druk bezig met het maken haar schilderijen. Victoria komt bij haar kijken en is benieuwd hoe het gaat. Billy vertelt dat ze een beetje stress heeft omdat alles voor de markt af moet zijn. Maar ik moet gewoon even doorpakken voegt ze eraan toe. Victoria vraagt zich af of de rest van de bewoners dat ook gaan doen. Doelend op de nieuwe ideeën die tijdens het centraal zijn ontstaan om geld te verdienen. Aangezien het nogal slecht gaat met de financiën en de bewoners 11.000 euro in de min staan. Volgens Billy komt er maar weinig terecht van de andere bewoners. Sommige liggen alweer bij het zwembad. Het wordt al snel duidelijk dat de twee er geen vertrouwen in hebben.  Ik voel druk zegt Victoria dan. Maar ik heb het idee dat de anderen dit niet hebben. Uiteindelijk sluit ook Jessie zich aan bij het gesprek. Hij is het met Billy en Victoria eens. Ben jij het met Billy en Victoria eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
    • Jantien at 19:59

      Vic is iemand om goed in de gaten te houden. Ze praat zweverig, iedereen gaat naar haar toe als vertrouwenspersoon, ze doet zogenaamd alles uit liefde en nooit voor zichzelf maar altijd voor de groep. Maar pas op voor deze dame. Ze glibbert overal tussendoor, doet inderdaad zelf heel weinig, maar wil zich wel met alles en iedereen bemoeien. Op die manier weet ze veel van iedereen. Manipuleert de boel volgens mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *