Jacco biedt zijn excuses aan tegenover Karin

Jacco biedt zijn excuses aan tegenover Karin

Het centraal van vanochtend liep bijna vlekkeloos, op één ding na. Tijdens het centraal heeft Jacco een opmerking gemaakt die bij Karin niet goed viel. Jacco heeft namelijk gezegd dat Karin bij het 1000 dagen feest wel bij de WC’s kan staan als toiletjuffrouw. Als Jacco merkt dat Karin de opmerking niet zo leuk vindt, heeft hij spijt van deze opmerking. Hij besluit dan ook op Karin af te stappen. Het was niet lelijk bedoelt he, Karin begint hij het gesprek. Karin antwoordt dat ze niet naar Utopia is gekomen voor de WC’s. Jacco probeert uit te leggen dat hij de opmerking niet zozeer om haar maakte maar meer om te laten zien dat er zo ook geld verdiend kan worden. Karin benadrukt nogmaals dat ze niet hiervoor is gekomen. Jacco zegt dat hij dat snapt en dan zelf wel bij de WC’s wil gaan zitten. En vertelt vervolgens dat hij spijt heeft van zijn opmerking en dat hij inziet dat het geen leuke opmerking is. Ik kan om heel veel dingen lachen, maar nier hierom reageert Karin. Uiteindelijk zegt ze dat ze niet boos is en de twee besluiten het hierbij te laten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 01:13

    Geen gek idee , ik hoor de wc al juigen. Ze blinken je straks tegemoet . Maar dan wel 7 dagen per week he . Mag ook bij toerbeurt hoor. Rowena bv . Je stinkt er weg daar , en met die warmte zal het nog erger zijn denk ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *