Rowena heeft geen relatie meer met Barry?

Rowena heeft geen relatie meer met Barry?

Dag 970 in Utopia, er is weer redelijk wat gebeurd en dat omschrijven we dan ook in dit nieuwsbericht voor je zodat je weer op de hoogte bent. Zo zorgde de B&B gasten voor flink wat onrust. De gasten wilde niet slapen, hadden aardig wat drank op en hebben gekotst en zelfs in het cordwood geplast. En een gast gaf Jessie een zoen op zijn mond. Uiteraard waren er verschillende streamlocks en hebben we niets alles mee kunnen krijgen. Toen de nieuwe dag begon waren de gasten nergens meer te zien. Enfin er zelfs een centraal over geweest en de gasten moeten extra betalen. Dit gezien het geen wat er allemaal schoongemaakt moet worden. Ze zullen 90 euro extra moeten betalen.

Daarna gingen Rowena en Romy de koeien verzorgen. Al snel ging het gesprek over relaties. En dan in het bijzonder over de vriend van Rowena, Barry. Rowena begint het gesprek door te zeggen dat ze het vandaag moeilijk heeft. Ik ben tot het besef gekomen dat ik altijd aan iedereen denk die dichtbij mij staan, maar cijfer mijzelf eigenlijk altijd weg. Ik vindt het tijd om aan mijzelf te gaan werken voegt ze eraan toe. Ik ben blij met wat ik heb benadrukt ze en ik hou ook van Barry. Hij verdient het allerbeste. Maar zolang ik niet het allerbeste uit mijzelf kan halen kan ik het ook niet aan hem geven. Romy herkent zich wel in Rowena. Zij merkt ook aan zichzelf dat ze soms dingen afreageert op Cemal, maar zich later beseft dat het totaal niet aan hem ligt. Romy en Rowena praten nog even door en gaan hierna verder aan het werk. Het lijkt er dus op dat Rowena voor zichzelf kiest en daarbij een einde gekomen is aan de relatie met Barry.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 118    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. richard at 20:12

    Jessie Boyd. Rob Billie die moet eruit de serrie het maak De series kapot ik geef. Voor deze personen-3punte per per soon oke veel plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *