Talpa vraagt oud bewoners terug te keren naar Utopia?

Talpa vraagt oud bewoners terug te keren naar Utopia?

We beginnen de dag met een roddel, een roddel die op Facebook te vinden is. Het gerucht is namelijk het volgende, Talpa zou oud bewoners van Utopia benaderen om weer terug te keren naar de mini samenleving. Zo liet oud potentieel bewoonster Patricia weten via Facebook dat ze benaderd is door Talpa. Ze hebben haar opgebeld met min of meer de vraag of ze terug zou willen keren. Ook oud bewoner Tineke laat weten onder deze status dat ze benaderd is maar het niet ziet zitten terug te keren. Ja hooguit voor vier dagen. Inmiddels is voor zover we kunnen zien deze bewuste Facebook post verwijderd. Zal Talpa nog wel andere oud bewoners hebben weten te strikken voor het programma? We houden het uiteraard voor je in de gaten. Ook komen we zo terug met een bericht over de kijkcijfers. Ben jij benieuwd hoeveel het programma momenteel nog bekeken wordt? Hou dan de site in de gaten, of volg ons op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *