Wie moet het atelier verlaten?

Wie moet het atelier verlaten?

Billy en Do willen beide creatief aan de slag in Utopia. Echter is er maar één atelier. Wie moet er een ander plekje gaan zoeken?

Bas en Do zitten op het rokersbankje. Achter hen schuift een raam open en stapt Billy vanuit de loods naar buiten. Do is blij dat Billy erbij komt zitten. Ze had het namelijk net met Bas over het atelier en dit wil ze ook graag met haar bespreken. Do laat weten heel graag aan de slag te willen in het atelier met haar meubels maar op dit moment gebruikt Billy het atelier ook om te schilderen. Ik wil dat we elkaar zo min mogelijk in de weg zitten benadrukt ze. En vraagt aan Billy of zij misschien een goede oplossing heeft. Billy denkt even na, maar omdat er op dit moment geen geld is om iets te bouwen, weet ze zo snel even geen oplossing. Bas vraagt of Billy niet buiten kan schilderen. Billy reageert dat het voor nu wel een oplossing is totdat het weer gaat regenen. Ik ga er vandaag over nadenken want er moet zo snel mogelijk een oplossing komen voegt ze eraan toe. Do stelt vervolfens voor om een advertentie te plaatsen want Ruud is ook voor weinig geld aan een caravan gekomen. Misschien kunnen ze een blokhut of een container regelen. Billy wil eigenlijk het liefst een oude woonwagen met van die ornamentjes. Zal de mogelijke oproep iets opleveren? Komt er een oplossing? De bewoners hebben immers weinig beschikbaar geld…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *