Babyface wordt opgehaald in Utopia

Babyface wordt opgehaald in Utopia

Vandaag in de ochtend kwamen Bas en Dominique tot een vervelende ontdekking. De twee bewoners van Utopia waren in de ochtend bij de dieren en zagen dat er wat mis was met het pootje van Babyface. Het is voor de eerste keer dat er iets mis is met babyface. Het kleine eendje loopt niet meer goed. Bas wilt er zeker van zijn er niets mis is met het dier en neemt dus geen risico. Hij belt de dierenambulance voor babyface en vraagt of zij langs kunnen komen voor het kleine eendje.

Een tijdje later is de dierenarts op het terrein van Utopia. Hij is gekomen voor babyface. De man heeft zijn uniform aan. De dierenarts kijkt naar het pootje van babyface. Hij merkt op dat er inderdaad wat mis is met het pootje van babyface. Hij probeert te analyseren wat er precies mis is met het pootje van de eend. Hij denkt dat het pootje van de eend niet gebroken is. Dat stelt Dominique en Bas in elk geval een beetje rust. Hij weet het alleen niet zeker dus het is wel noodzakelijk dat hij Babyface in elk geval mee terug neemt voor verder onderzoek. Hij wilt dat er vakmensen naar gaan kijken. Dat vinden Bas en Dominique prima en ze geven de dierenarts toestemming om Babyface mee te nemen naar buiten. Vervolgens is te zien dat de dierenarts Babyface meeneemt in zijn auto en dat hij wegrijdt uit Utopia. Bas en Dominique vinden het fijn dat de dierenarts zo snel ter plekke kon zijn. De twee bewoners hopen dat er niet veel aan de hand is met Babyface en vervolgen hun dag in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *