De voorbereidingen voor Benji’s Brein

De voorbereidingen voor Benji’s Brein

De voorbereidingen voor Benji’s Brein zijn in volle gang. Deze avond staat Benji’s Brein op het programma en de bewoners van Utopia zijn druk bezig om ervoor te zorgen dat Benji’s Brein een topevenement wordt. Benjamin is een echte idealist en staat voor zijn doelen. Hij is niet zo zeer uit op geld verdienen, maar heeft ook oog voor andere mooie dingen. Via zijn evenement Benji’s Brein Live neemt hij de toeschouwers mee in zijn gedachten. Voordat de voorstelling van de Utopianen zal beginnen, is er een brooddiner. Dit brooddiner is van het Rode Kruis. De avond in Utopia zal afgesloten worden met een optreden. Dit optreden wordt verzorgd door niemand minder dan Lenny Kuhr. Daar zijn de meesten enthousiast over.

De bewoners van Utopia zijn al vroeg in de dag begonnen met de voorbereidingen voor het evenement. Ze willen er echt een groot succes van maken. De loods wordt helemaal leeggeruimd en de loods wordt ‘grondig’ schoongemaakt. Er zullen vanavond maar liefst 55 man langskomen en dat moet vlekkeloos verlopen. Dat is op zich best lastig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *