Is Billy nog verliefd op Ruud?

Is Billy nog verliefd op Ruud?

Ruud en Billy hebben weer een gesprek zoals van ouds. De twee bewoners van het eerste uur hebben besloten om samen in bad te gaan buiten. In de tijd dat de twee nog bij elkaar waren, deen ze dat ook altijd. Ze nemen de tijd voor elkaar om een serieus gesprek aan te gaan. Billy en Ruud zetten het bad buiten klaar. Dit was ook zo in de begintijd van Utopia, toen er nog geen luxe was binnen Utopia. Om het bad te testen, gaan ze er samen in zitten. Dat zijn beelden die we eerder in Utopia vaak voorbij zagen komen. Er komen weer herinneringen naar boven.

De twee zitten tegenover elkaar en het is wat krap. Ze moeten hun knieën optrekken. Ruud is benieuwd of Billy nog steeds verliefd op hem is. Hij vraagt dat aan Billy. Billy vindt het lastig om te zeggen, maar ze is niet verliefd meer op Ruud. Haar gevoelens voor Ruud zijn over, geeft ze aan. Toch houdt ze nog altijd erg veel van Ruud en dat zal niet veranderen. Ruud reageert er niet op, hij lijkt enigszins teleurgesteld. De twee bewoners gaan weer uit het bad en gaan verder met het klaarzetten van het bad. Er moet nog water in komen en dat moet warm worden, een koud bad zitten de twee bewoners niet op te wachten.

We zijn benieuwd of er wat in bad gaat gebeuren tussen Ruud en Billy. Het kan zomaar gebeuren dat er weer gevoelens naar boven komen en dat e die niet meer kunnen ontwijken. Ook zijn we benieuwd wat Jessie en Rowena ervan vinden dat de twee samen in bad gaan. Zouden ze bang zijn dat er wat gaat gebeuren tussen Ruud en Billy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *