Billy in gesprek met Jessie over Ruud

Billy in gesprek met Jessie over Ruud

Vandaag was al te lezen dat Ruud en Billy met elkaar in bad gaan. Vroeger gingen de twee ook vaak met elkaar in bad en dat willen ze nog een keertje doen. Ongetwijfeld zullen daar weer gevoelens gaan opkomen bij de tweebewoners. Billy en Jessie zijn in een relatie en Billy wil dan ook graag van Jessie weten wat hij van dat plan vindt. Billy gaat dus in gesprek met Jessie over de situatie. Ze legt het uit en vraagt aan Jessie of hij het een probleem vindt. Jessie blijft heel koel. Hij geeft aan dat hij er geen enkel probleem mee heeft dat Billy en Ruud samen in bad willen gaan. Billy hoort het aan, maar heeft toch het idee dat Jessie het niet fijn vindt. Ze geeft dit aan bij Jessie, omdat ze wilt dat hij er echt geen probleem mee heeft.

Jessie wordt op het moment dat Billy haar twijfels uitspreekt boos. Hij vindt het jammer dat Billy al een mening heeft gevormd, die Jessie helemaal niet heeft. Jessie is er duidelijk niet blij mee en laat dat ook merken. De verliefde bewoners lopen op dat moment naar buiten. De sfeer om hen heen is niet prettig en ze willen het toch uitspreken. Jessie wilt dat het goed gaat tussen hem en Billy. Billy wilt Jessie daar de tijd voor geven. Jessie wilt wel graag ook met Billy in bad. Dat had hij nog niet uitgesproken, maar zegt hij nu. Hij geeft aan dat hij tuurlijk liever met Billy zelf in bad gaat, maar dat hij het voor de rest geen enkel probleem vindt dat Billy en Ruud samen in bad gaan. Billy vindt dat vervelend om te horen en biedt haar excuses dan ook aan. Billy biedt uiteindelijk haar excuses aan omdat ze al een mening van Jessie gevormd had, terwijl de situatie duidelijk anders was.

Wat vinden jullie van de situatie? Zouden jullie het erg vinden als je vriend of vriendin met zijn / haar ex in bad gaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *