B&B gast doet een huwelijksaanzoek in Utopia

B&B gast doet een huwelijksaanzoek in Utopia

Nog meer nieuws uit de mini samenleving, want naast de gebeurtenissen die we omschreven in onze kleine samenvatting is er nog meer gebeurd. Zo hadden de bewoners B&B gasten die een nachtje kwamen logeren. Afgelopen avond zaten de gasten met de bewoners op de banken wat te kletsen. Benjamin gaat vervolgens staan om de groep wat te vertellen. Hij begint over Benji’s brein maar al gauw geeft hij het woord aan de man van het B&B koppel. De beste man gaat staan en richt zich op zijn vriendin. We zijn al zeven jaar samen nu begint hij… Terwijl hij op zijn knieën gaat zitten. Vervolgens vraagt hij zijn vriendin ten huwelijk. Er klinkt gejuich en applaus en zijn vriendin zegt volmondig ja. Vervolgens pakt Jacco de microfoon om een prachtig lied te zingen. En blijft het nog lang gezellig in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *