Kleine samenvatting van afgelopen avond

Kleine samenvatting van afgelopen avond

Wat gebeurde er afgelopen avond nog allemaal in Utopia? We hebben het in dit bericht voor je omschreven zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Bas en Do hadden enige onenigheid over het feit dat Do weer aan de gang gaat met de talkshow Utopia Inside. En Jacco nu haar partner wordt. Afgelopen avond zag Do duidelijk dat Bas ermee zat en liep dan ook verdrietig rond. Uiteindelijk besloot Bas om zijn excuses aan te bieden. Maar de sfeer tussen de twee blijft ongezellig. Wat later besluiten Jacco en Do alvast wat te oefenen voor de talkshow. Zo zijn ze bezig met een nieuwe intro song en daar moet tekst voor geschreven worden.

Verder zagen we Jessie golfles geven aan Billy. Het ging er gezellig aan toe en vooral Jessie doet flink zijn best voor Billy. Misschien om zich te bewijzen dat hij echt voor haar wil gaan. Enfin, Billy leert ook het een en het ander van golf. Benjamin en Cees hebben nog een goed gesprek gehad na een kleine discussie. Cees is niet blij met het gedrag van sommige mede bewoners. Aan Benjamin legt hij uit waar zijn frustraties vandaan komen. De grootste oorzaak is slaaptekort. We komen zo nog met meer Utopia nieuws. Hou je de site in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *