Hoe gaat het met Jessie na alles wat er met Billy gebeurd is?

Hoe gaat het met Jessie na alles wat er met Billy gebeurd is?

Gisteren was het nogal onrustig in Utopia. Tussen Jessie en Billy liep het niet bepaald lekker. Jessie heeft namelijk wat met Romy uitgespookt en daar was Billy vanzelfsprekend niet blij mee. Hierdoor voelde de ex president zich nogal klote. Hoe is het nu met Jessie, Karin was benieuwd en ging het gesprek met hem aan. De nacht is rustig verlopen. Cemal en Romy lagen gewoon bij elkaar maar Billy en Jessie niet. De twee hebben hun bedden weer uit elkaar gehaald. Verder vertelt Jessie dat het nu beter gaat dan gisteren. Karin vraagt vervolgens of hij en Billy nog iets hebben. Jessie reageert dat ze het voorlopig even rustig aan doen. En benadrukt dat alles is gebeurt op een moment dat hij ontoerekeningsvatbaar was. Maar ik wil dit niet als excuus gebruiken voegt hij eraan toe. Ik snap dat de hele situatie tijd nodig heeft. En ik wil mijn best doen om het vertrouwen van Billy terug te winnen. Maar zal het Jessie ook gaan lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *