Do gaat met Jacco Utopia Inside presenteren

Do gaat met Jacco Utopia Inside presenteren

Utopia Inside de talkshow die door oud bewoner Gert-Jan verzonnen is staat al een tijdje stil. En Do had beloofd er door mee te gaan. Enfin er lijkt nu verandering in te komen. Do heeft een partner gevonden om verder te gaan met presenteren. Ze gaat namelijk de talkshow doen met Jacco. En de twee zijn al druk aan het brainstormen over de inhoud. Welke vaste rubrieken gaan ze maken? Gaan ze zelf een intro tune inzingen? En hoe gaan ze de week afsluiten? Ze hebben genoeg spectaculaire ideeën en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. Leuk nieuws zou je zeggen, echter vindt Bas het niet zo leuk. En dan met name omdat Do zonder hem aan de slag gaat. Hij wilde er ook graag bij betrokken worden. Hij is blij voor Do maar toch zichtbaar teleurgesteld. En dat valt dan weer niet goed bij Do. Enfin, het programma komt er!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *