Romy krabbelt terug, geen veganistisch dieet voor haar

Romy krabbelt terug, geen veganistisch dieet voor haar

Het referendum van Bas gaat niet door. Ondanks dat heeft hij gevraagd wie samen met hem mee wil doen om twee maanden veganistisch te eten. Romy stak toen onder andere haar vingen omhoog maar blijkbaar komt ze daar toch op terug…

De bewoners gaan namelijk friet eten en Romy heeft stiekem toch wel heel erg veel zin in een kaassouflé, of een bamischijf. Deze producten zijn echter alles behalve plantaardig. Romy besluit daarom het gesprek met Rowena aan te gaan. En legt vervolgens uit dat ze het erg moeilijk vindt dat de knop in één keer om moet. Ik ben al vegetariër, maar alle dierlijke producten verbannen uit mijn leven vind ik erg moeilijk. Ik denk dat ik mij eerst goed moet verdiepen in het vegan zijn geeft ze vervolgens toe. Rowena vindt het niet slim dat Romy haar hand heeft opgestoken terwijl ze eigenlijk niet wist waar ze aan begon. Desalniettemin vindt ze dat Romy zelf de keuze voor moet maken. Waar een wil is is een weg sluit ze het gesprek af. Vervolgens loopt Romy naar Bas om te vertellen dat zij niet per direct wil overstappen naar het veganisme.  Je moet gewoon doen wat je niet laten kan reageert Bas. Maar laat weten het wel jammer  te vinden dat Romy nu al terugkrabbelt voor een snackie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *