Benjamin en Jessie bespreken wat er besproken moet worden in het centraal

Benjamin en Jessie bespreken wat er besproken moet worden in het centraal

De bewoners zijn momenteel in centraal. Hier schrijven we uiteraard zo nog meer over. Maar voordat de bewoners in centraal gingen bespraken Jessie en Benjamin wat hun allemaal besproken willen hebben. Zo vindt Jessie dat de groep het over de boodschappen en het gebruik van de bar moet hebben. Dit omdat hier de laatste dagen veel ophef over was. Benjamin reageert dat hij het prima vindt dat iedereen zo nu en dan eten of drinken uit de bar pakt. Ik denk dat er altijd iemand zal zijn die het er niet mee eens is voegt hij eraan toe. Doelend op Cees en Ruud. Maar ik vind dat Ruud geen recht van spreken heeft vervolgd Benjamin. Dit omdat hij het vaakst eten en drinken uit de bar pakt. Jessie wil dat er wel gesproken wordt over de boodschappen, hij vindt dat het anders moet. Daar is Benjamin het dan wel mee eens. En vertelt dat hij het in het centraal ook nog gaat hebben over zijn ideeën voor een nieuwe structuur.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *