Bewoners mogen zelf weten of ze drinken bij Kroegtopia

Bewoners mogen zelf weten of ze drinken bij Kroegtopia

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Benjamin liet de zoemer gaan om weer wat te bespreken voordat kroegtopia van start ging. Zo wordt besproken waar de tafels het beste kunnen komen te staan en Jacco vertelt dat hij drie keer een half uurtje zal zingen. Bas benoemt nogmaals dat er niet gedronken wordt. Ook niet als het wordt aangeboden. En stelt voor dan gewoon een colaatje te drinken. Ramona reageert dat zij het niet erg zou vinden als ze een bewoner ziet drinken, maar deze opmerking leidt al snel tot een discussie. Jessie zegt dat ze het hier al eerder over gehad hebben én dat er nota bene gestemd is. De meningen in de groep zijn verdeeld en Jacco zegt het best lekker te vinden om een wijntje te drinken voor zijn optreden. Jessie vindt het belachelijk dat er überhaupt nog gestemd wordt, als er later toch weer een discussie ontstaat. Do zegt dat het lastig is, omdat er geen straffen of sancties zullen volgen wanneer een bewoner een alcoholisch drankje nuttigt. De bewoners spreken uiteindelijk af dat er niet wordt gedronken. Maar dat als men het écht niet laten kan ieder zijn eigen gang moet gaan. Waardeloze afspraken zegt Victoria tussendoor en Jessie zegt te stoppen met stemmen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:52

    Geef ze maar weer hun zin , als het hun niet bevalt dat ze niet mogen drinken gaan ze er toch lekker uit.
    Wat me opvalt is als Cees het over drank of opruimen heeft is het een zeur, maar zodra Victoria het zegt is het goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *