Bewoners gaan stemmen over alcoholgebruik

Bewoners gaan stemmen over alcoholgebruik

Cees en Jessie hadden het eerder vandaag al over de gemaakte afspraak geen alcohol te drinkn tijdens kroegtopia. De twee vinden dat het verbod gewoon blijft gelden, ook als de bewoners een drankje krijgen aangeboden. Rowena, Ramona en Romy hebben het ook over het veelbesproken verbod. Rowena geeft toe dat ze best zin zou hebben in een drankje. Ramona antwoordt dat zij het niet zo erg zou vinden als iemand een wijntje drinkt. Romy reageert niets te zullen drinken, de ophef over het verbreken van het verbod zit nog vers in haar geheugen. Jessie bespreekt het onderwerp wat later met Gina en ook zij is het er hier mee eens. Ze vindt dat het de afspraak was om niks te drinken en dat ze een lijn moeten trekken. Ze oppert dat ze straks tijdens de briefing een stemronde kunnen houden om te beslissen dat er echt geen alcohol gedronken wordt. Jessie, Bas en Cees zijn het het niet met haar eens. Er is immers al eerder gestemd en besloten dat er geen alcohol gedronken wordt. Bas stelt voor om het tijdens de briefing nog wel een keer te benoemen, maar dan als herinnering. Denk jij dat het de bewoners gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *