Bewoners gaan geen alcohol drinken tijdens kroegtopia

Vanavond is Kroegtopia en Jessie wil graag nog even centraal gaan. Cees snapt niet waarom, aangezien iedereen duidelijk weet wat zijn of haar taak is. Maar volgens Jessie gaan er verschillende verhalen de ronde wat betreft het alcoholgebruik. De bewoners weten dat ze geen drankje mogen kopen, maar wat als ze het aangeboden krijgen? Dat is inderdaad iets wat Cees zichzelf ook afvroeg. Volgens Jessie is het volkomen logisch om in deze gevallen ook geen alcohol te nuttigen. Dit vindt Cees ook. Wel denkt Jessie dat de bewoners dan komen met het argument maar het is wel extra omzet. Cees reageert dat het dan net zo makkelijk is om een colaatje te drinken. Jessie denkt op zijn beurt dat dit nog een discussie zal vormen, maar Cees zegt achter Jessie te staan. Maar of het gaat lukken dat iedereen geen drank gaat nuttigen? Wij vragen het ons wel af…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *