Ramona boos omdat haar podium wordt afgebroken

Ramona boos omdat haar podium wordt afgebroken

Het is erg rustig in Utopia, tijd voor wat nieuw Utopia nieuws voor vandaag. Zo is Ramona boos omdat haar opn podium opgeruimd wordt.

Een tijd geleden is er geld geïnvesteerd in een open podium. Daar heeft Ramona in het verleden al veel gebruik van gemaakt en ze is van plan in de toekomst daar nog meer voorstellingen op te voeren. Maar nu komt ze tot de ontdekking dat Ruud haar podium heeft afgebroken voor eigen gebruik. Ze loopt terug naar loods de loods, waar ze Jessie als eerste tegen komt. En legt hem uit dat Ruud het ophangsysteem voor haar doeken heeft losgemaakt, zonder dat te overleggen. Jessie vraagt wanneer ze het podium weer nodigt heeft en ze vertelt hem dat dit tijdens het theaterfestival in oktober zal zijn. Jessie snapt op zijn beurt de ophef niet, aangezien het nog geen oktober is. Maar daar gaat het niet om reageert Ramona. Ruud heeft mij niet gevraagd of hij de buizen mocht gebruiken en dat maakt mij woest. Ik heb het zelf betaald voegt ze eraan toe. Dan komt Ruud aangelopen. En zegt laconiek dat hij ervoor zal zorgen dat ze nieuwe buizen krijgt, maar dit antwoord is niet naar Ramona’s zin. En benadrukt dat hij dit had moeten vragen. Volgens Ruud heeft Ramona ook alleen betaalt voor het hout en niet de stalen constructie. Die waren er al. Jessie is het met Ramona eens, het had gevraagd moeten worden. Maar hij vindt dat Ruud met een oplossing komt en dat Ramona ruzie zoekt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *