Bekijk de vernieuwde Utopia inside

Bekijk de vernieuwde Utopia inside

Utopia inside is een aantal weken weggeweest. De talkshow verzonnen door oud bewoner Gert-Jan is weer terug. Met Do als presentatrice en Jacco die haar ondersteunt. Utopia inside is vernieuwd en er zijn nieuwe onderdelen in de aflevering doorgevoerd. Ook is er een nieuwe style zichtbaar. Kortom Do en Jacco hebben hun best gedaan! Ben je benieuwd naar de beelden van de vernieuwde talkshow? Dan kun je hieronder alles een terugkijken. We zijn benieuwd wat jij ervan vindt. Laat je het achter in een reactie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *