Jessie gaat niet op Rianne stemmen

Jessie gaat niet op Rianne stemmen

Tijd voor wat Utopia nieuws van afgelopen avond. Terwijl Rianne werkt aan de barometer, komt Jessie bij haar staan en raken ze in gesprek.

Rianne zegt tegen Jessie dat ze niet bezig is met de stemronde. En geeft toe dat ze vorige maand bang was om stemmen van Jessie krijgen. Onderling contact was toentertijd zakelijk merkt ze vervolgens op. Ze stelt voor om meer tijd te steken in hun relatie, omdat ze vindt dat ze een goed team vormen. Jessie reageert dat hij niet op haar zal stemmen. Voor zijn gevoel zijn mensen namelijk heel duidelijk op zoek naar stemmen, ook al is het onbewust. Hij doelt hiermee naar de uitbarstingen van eergisteren. Rianne merkt geïrriteerd op dat sommigen mensen zich niet realiseren waar ze zich op dit moment bevinden en wat ze uitstralen. En voegt eraan toe dat de bewoners op elkaar moeten kunnen bouwen. Jessie is het hiermee eens, maar gelooft wel dat er een omslagpunt kan komen. Hij weet alleen niet wanneer deze komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *