Jessie, Billy en Rianne gaan Romy confronteren met haar schuld

Jessie, Billy en Rianne gaan Romy confronteren met haar schuld

Jessie heeft een idee en roept Billy en Rianne bij elkaar. Hij vertelt aan de twee dat hij heeft nagedacht over Romy’s schuld van 1000 euro. Hij vindt het belangrijk, ook voor de hele groep om inzichtelijk te maken hoe het met het aflossen van deze schuld gaat. Daarom stelt Jessi voor om een soort barometer voor Romy te maken, die in de loods kan hangen. Billy en Rianne kunnen deze dan samen maken met planken en verf. Door telkens op deze barometer aan te geven hoe ver ze met de aflossing is, krijgen de anderen meer inzicht in het proces. Billy en Rianne vinden het een goed idee en stemmen in om de barometer samen te gaan maken. Rianne denkt dat het wel confronterend voor Romy is om zo haar schuld in de loods te zien hangen. Jessie denkt op zijn beurt dat het motiverend zal werken. Daarop oppert Billy het idee dat een confrontatie belangrijk is, volgens haar zal Romy anders geen verantwoordelijkheid nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *