Utopia eend Babyface is weer terug!

Utopia eend Babyface is weer terug!

Gelukkig is op deze dag ook nog wat leukers te melden. Utopia eend Babyface is namelijk weer terug in de mini samenleving. Het diertje moest even weg omdat er iets met zijn poot gebeurd was.

Bas en Do zijn erg blij het diertje weer terug te hebben. De twee merken wel dat de eend flink gegeoeid is. Daarna haalt Bas de eend uit de mand zodat hij los rond kan lopen. Ondertussen legt de man van het vogelhospitaal uit dat hij weer gewoon kan rondrennen. Zijn pootje zal wat minder warm aanvoelen en dus ook minder pijn zal doen. Waarschijnlijk was het gekneusde pootje een gevolg van een val of een verstapping voegt hij eraan toe. Do reageert opgelucht, dit omdat ze bang was dat het hun schuld was.  Terwijl Bas Babyface naar binnen draagt komen de andere bewoners de eend bekijken. Ze merken op dat hij heel groot is geworden in één week. Terwijl Ruud en Do hem aaien, krijgt Bas uitgelegd welke medicijnen hij aan Babyface moet geven.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *