Karin voelde zich erg aangevallen

Karin voelde zich erg aangevallen

Niet alleen Jessie, Cees en Rowena blikken terug op afgelopen avond. Ook Do en Karin besluiten afgelopen avond nog eens te bespreken.

Gisteravond liepen de spanningen hoog op. Er werd een spoed centraal gehouden omdat. Romy, Jacco en Karin stiekem wijn hadden gedronken. En dat werd niet gewaardeerd door de rest van de groep. Vooral Karin moest het ontgelden en tussen haar en Ruud werden harde woorden gewisseld. Karin en Do spraken er vanmorgen ook over. Do snapt dat Karin zich enorm aangevallen voelde. Ik vind het fout wat Jacco, Romy en jij  hebben gedaan maar jullie hebben met zijn drieën wel alles over je heen gekregen voegt ze eraan toe. Iedereen faalt volgens Do in hun verantwoordelijkheden, maar door dit voorval kreeg nu een select groepje de volle laag. Karin snapt wat Do bedoelt en zegt ook dat ze het zich niet te persoonlijk probeert aan te trekken, ondanks dat ze zich aangevallen voelde. Ruud komt dan ook naar buiten en bemoeit zich met het gesprek. Hij geeft toe dat hij Karin gisteren een beetje onder druk zette. Dit omdat ik dacht te weten dat jij de wijn had gedronken. Ik snapt dat dit voor jou nogal heftig overkwam voegt hij eraan toe. De twee praten nog wat na en het lijkt alsof de harde confrontatie van vannacht voor een groot deel weer is vergeten….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *