Volgens Jessie was het wachten tot de pleuris uit zou breken

Volgens Jessie was het wachten tot de pleuris uit zou breken

Een nieuwe dag is aangebroken en de rust na het spoed centraal is nog altijd niet teruggekeerd. Zo besloten Jessie en Rowena alles nog eens na te praten.

Jessie merkt op dat de pleuris eindelijk is uitgebroken en dat zat er volgens hem aan te komen. Met alle spanningen van de laatste tijd is het logisch dat de bom een keer zou barsten. De situatie was volgens hem niet meer langer houdbaar. Rowena reageert dat ze het nog nooit zo heftig heeft meegemaakt. Ik ben het zat dat er vaak een centraal wordt gehouden maar er telkens geen afspraken uit voortkomen. Ik vind dat we er met zijn allen voor moeten gaan, of het gewoon niet moeten doen. Het gaat al een tijd in cirkeltjes en we schieten hier niets mee op voegt ze eraan toe. Een paar minuten later komt Cees bij zijn mede bewoners in de zon staan. Hij laat weten moe te zijn. Ik heb slecht geslapen voegt hij eraan toe. Ook Jessie geeft toe dat hij zich moe voelt. Volgens Rowena komt dit door de grote discussie van vannacht. Alle emoties en discussies kosten telkens een hoop energie.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *