Een droevige onrustige nacht in Utopia

Een droevige onrustige nacht in Utopia

Na het spoed centraal van afgelopen avond bleef het nog lang onrustig in Utopia. Het was een droevige nacht wat we in dit bericht voor je zullen omschrijven.

Billy beschuldigt Karin ervan dat ze wegloopt voor haar problemen. Ze vindt dat een vrouw van 59 haar verantwoordelijkheid had moeten nemen. Karin heeft volgens Billy een voorbeeldfunctie en moet open en eerlijk zijn. Karin begrijpt niet wat Billy bedoelt. Ik heb nog nooit ergens over gelogen voegt ze eraan toe.

Ramona en Romy hadden ook nog een gesprekje. Ramona zegt tegen Romy dat ze zich verantwoordelijk voelt voor haar. Ik heb met niemand een band zoals met Romy en ben teleurgesteld door hoe jij je hebt gedragen voegt ze eraan toe. Ik had gehoopt dat je sneller aan de slag zou gaan met je schilderijen. Romy reageeet dat er veel gebeurd is en dat ze eerst meer rust nodig heeft in haar hoofd.

Jacco , Gina en Ramona hebben het over de wijn in de mok. Jacco zegt dat hij het moeilijk vindt dat hij geen wijn mag drinken. Gina en Ramona vinden het jammer dat hij pas nu eerlijk is en dit tijdens het spoed centraal niet is geweest. En geven hem het advies altijd eerlijk en open te zijn. Alleen dan kan de rest van de groep hem helpen.

Billy, Victoria, Rianne en Gina bespreken wat later dat ze misschien maar verder moeten gaan als kleinere groep. Alleen de mensen die echt willen bouwen aan een beter Utopia mogen zich dan bij hen aansluiten. Billy vindt dat mensen zich ontzettend dom gedragen en merkt op dat ze met dit gedrag niet geassocieerd wil worden. Ook Rianne wil dat niet. Ik ben niet snel boos, maar hier kan ik niet tegen legt ze verder uit. De dames hebben het gevoel dat ze hard werken voor helemaal niets.

Cees horen we wat later zeggen dat hij geen mooie woorden meer over heeft voor wat er zojuist is gebeurd. Hij bespreekt zijn frustraties met Victoria. Beide zijn boos dat Karin pas de waarheid sprak toen het spoed centraal al een uur bezig was.

Gina is verdrietig en vertelt aan Cees wat het spoed centraal met haar heeft gedaan. Ik hou van Utopia, maar ik heb het gevoel dat niemand hard wil werken om er wat moois van te maken. Het doet mij echt pijn dat mensen nog steeds hun beloftes niet nakomen en dat iedereen liegt en bedriegt. Ik weet niet of ik de rest nog kan vertrouwen. Hopelijk wordt het nu een nieuwe dag is aangebroken het allemaal een beetje beter!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *