Billy gaat geen vertrouwelijke dingen meer met Ruud bespreken

Billy gaat geen vertrouwelijke dingen meer met Ruud bespreken

Jessie en Billy liggen in bed te relaxen. Niet veel later komt Ruud een kus op Billy’s wang geven. Als hij daarna wegloopt begint Billy over de ruzie tussen haar en Ruud van gisteren.Ze zegt tegen Jessie dat het nu niet gelijk goed is tussen hen. Ik zal normaal tegen Ruud doen, omdat ik geen zin heb in een negatieve sfeer, maar ik laat het niet nog een keer gebeuren benadrukt ze. Jessie reageert dat het hem opvalt dat hij in Ruud een vast patroon ziet, waarin steeds discussies plaatsvinden. Ruud blijft het goedmaken en Billy vergeeft steeds gelijk. Dit doe je omdat je graag een normale vriendschap wil opbouwen constateert hij. Billy bevestigd dit en besluit geen vertrouwelijke zaken meer met hem te bespreken. Jessie vindt dat een goed plan en stelt dat ze altijd later nog goede vrienden met hem kan zijn. Billy laat weten het fijn te vinden dat de spanning nu uit de lucht is en ze elkaar niet meer hoeven te ontwijken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *