familiebezoek voor Cemal

familiebezoek voor Cemal

Tijd voor weer wat Utopia nieuws. Zo heeft Cemal familiebezoek ontvangen. Dit keer kwamen onder andere zijn moeder en broers langs in de mini samenleving…

Cemal en Romy zetten samen twee stoelen voor de poort om zo te kunnen wachten op het bezoek. Romy vraagt een aantal keer of Cemal zenuwachtig is, maar Cemal ontkent dat. Als hij toch een paar keer diep ademhaalt merkt Romy lachend op dat dat toch echt een zenuwachtig trekje van hem is. Dan gaat de poort open en arriveert het bezoek. Tijd voor knuffels en kussen. Naast zijn moeder is ook het kleine neefje en nichtje van Cemal gekomen. Iedereen is erg blij om hem te zien en zijn moeder geeft hem een lange knuffel. Ze hebben onder andere taart meegenomen. Er is zelfs gedacht aan de vegans in Utopia met speciaal veganistisch gebak. Er wordt vervolgens een plekje gezocht om bij te kunnen kletsen. Ook de broer van Cemal is er en merkt op dat hij er goed uit ziet. Romy stelt zich uiteraard ook netjes voor en gaat vervolgens voor iedereen drinken halen. Niet veel later is het tijd voor een rondleiding. Zo laat Cemal trots de badkamer zien waar hij aan mee gebouwd heeft en natuurlijk zijn slaap plaats. Het bezoek is inmiddels alweer vertrokken maar voor Cemal kan de dag niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:52

    Was die Romy maar zo behulpzaam als iemand haar wat vraagt , en dan krijg je te horen doet het lekker zelf.
    Cemal valt me tegen de laatste tijd ,hoe goed het met Cees altijd ging dat zie ik nu niet meer terug sinds hij met Romy gaat.
    Als Cees iets zegt tegen Romy en het bevalt haar niet gaat ze naar Cemal en dan moet het tegen Cees zeggen dat hij niet zo moet doen tegen Romy.
    Ook al is Cees een zeur ik geef hem heel vaak gelijk want ze ruimt der troep nooit op, net als de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *