Ik kan niks van mijn mede bewoners terug verwachten aldus Rianne

Ik kan niks van mijn mede bewoners terug verwachten aldus Rianne

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. Jessie en Rianne hebben het al snel over de organisatie van het 1000 dagen feest.

Rianne blikt terug op gisteren. En constateert dat ze iedereen in Utopia ooit een keer heeft geholpen, maar dat blijkbaar niet terug kan verwachten. Jessie antwoordt dat ze niet bij hem is geweest om hulp te vragen bij de organisatie van het feest. Ik had je graag willen helpen voegt hij eraan toe. Rianne legt vervolgens uit dat zij en Benjamin niet op één lijn liggen op het gebied van ondernemen. Wat volgens haar resulteert in een moeizaam proces. Vervolgens begint ze over de eerdere wc discussie. Ook hier waren ik en Benjamin het niet met elkaar eens. Ik vind dat het beter is om mensen te laten betalen voor de wc’s, zodat ze schone wc’s kunnen garanderen. Het zit hem in de kleine dingen om de bezoekers tevreden te houden benadrukt ze. Ben jij het met Rianne eens?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:44

    Met BH’s los maken wat 600 euro kost ze heeft een sponser ik had daar geen geld aan uit gegeven.
    Wie zegt het dat ze het gaat halen weg 600 euro.
    Ze kan van niemand iets terug verwachten, ik denk ook dat niet iedereen haar aardig of leuk vindt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *