Bekijk hier de tweede aflevering van de vernieuwde Utopia inside

Bekijk hier de tweede aflevering van de vernieuwde Utopia inside

Utopia inside is vernieuwd, nu Gert-Jan weg is heeft Do de presentatie van de talkshow van Utopia op zich genomen. Jacco assisteert haar nu en de gehele “show” is nu vernieuwd. We kunnen je blij maken met een nieuwe uitzending van het programma.  Ben je benieuwd naar de beelden? Bekijk hieronder de gehele aflevering. Welke versie van Utopia inside vindt jij leuker? Die van Gert-Jan of van Do? Laat het ons even weten in de reacties…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *