Cees vindt dat er op drank bezuinigd moet worden, niet de boodschappen

Cees vindt dat er op drank bezuinigd moet worden, niet de boodschappen

Afgelopen avond had Cees ook nog een gesprek met Jessie. Eerder liet hij zijn onvrede al horen over het huidige boodschappenbeleid en iets later sprak hij over de huidige bezuinigingen binnen Utopia.

Cees zit op zijn bed als Jessie de kamer binnen komt lopen. Cees zegt gelijk waar hij mee zit. Ik had liever gehad dat er meer groente besteld was in plaats van wijn. Want een aantal bewoners drinken, tegen alle afspraken in al een paar dagen stevig door voegt hij eraan toe. Er moet bezuinigd worden op boodschappen maar dus niet op wijn voegt hij eraan toe. Of is de wijn soms gratis? Hoelang moet ik dit nog accepteren?  Jessie hoort het verhaal van Cees aan, maar wil zich er niet mee bemoeien. Gooi het probleem anders in de groep oppert hij. Jessie vindt dat iedereen alleen maar bezig is met elkaar de les te lezen en hij wil daar los van staan. Ik heb mij toen ik nog president was, met alles bemoeid en dit heeft mij vaak zijn kop gekost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 12:39

    Cees laat de bezoekers de hele Utopia zien en verdiend daar lekker mee.
    En waarom wel als Victoria het in de groep verteld is het (soms) wel goed maar o wee als Cees het in de groep niet, weet wel Cees heeft 700 euro terug gegeven dus ze zuipen van Cees zijn geld en van mensen die ook geld teug gegeven hebben.
    Romy heeft een schuld maar drinkt ook lekker mee.

  2. Karel at 08:05

    Cees heeft overal commentaar op als hij eens mee gaat werken wat hij nooit doet dan verdiend hij ook iets waar van hij wel profiteerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *