Cees en Karin zijn niet tevreden over het huidige boodschappenbeleid

Cees en Karin zijn niet tevreden over het huidige boodschappenbeleid

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Er is namelijk nog het een en het ander gebeurd in huize Utopia. Zo hadden Carin en Kees een gesprek over het huidige boodschappenbeleid.

De twee staan samen in de keuken en komen tot de conclusie dat er wel heel weinig vlees is. Ze snappen dat een groot deel van de groep veganistisch leeft maar ze kunnen zelf een stukje vlees op zijn tijd wel waarderen. Karin merkt op dat het vooral zo is sinds Bas de boodschappen doet. Toen Benjamin nog boodschappen deed was er bijvoorbeeld altijd voldoende melk. Maar nu Bas verantwoordelijk is is haast alles veganistisch. Rowena die inmiddels de keuken is binnengelopen denkt op haar beurt dat Bas het niet expres doet. Het zit gewoon niet in zijn systeem om dierlijke producten zoals vlees en melk te kopen voegt ze eraan toe. Cees antwoordt dat dat helemaal niet waar is. Bas vertikt het gewoon om niet veganistische producten te kopen. Ik moet het telkens bij hem vragen. En als ik het dan  vraag geeft hij vaak ook nog commentaar. Rowena geeft Carin en Kees het advies om de volgende keer zelf wat op de boodschappenlijst te zetten zodat het wel wordt gekocht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 12:32

    Waarom besteld Bas niet voor zijn groep van veganisme en Cees en Karin niet voor hun groep.
    Spreek een bedrag af en daar moeten ze het maar doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *