Jessie heeft moeite om Ruud en Billy samen te zien

Jessie heeft moeite om Ruud en Billy samen te zien

Nog meer Utopia nieuws van afgelopen avond. Zo hadden Jessie en Billy een gesprek over de verstandhouding tussen haar en Ruud.

Het gesprek vond plaats in bed. Daar vertelt Jessie tegen Ruud dat hij merkt dat hij onrustig is. Ik merk dat er een spanning is tussen jou en Ruud en ik weet niet zo goed wat ik daar mee moet legt hij verder uit. Billy vraagt vervolgens of Jessie het gevoel heeft dat er nog iets speelt tussen haar en Ruud.  Jessie reageert dat hij dat niet weet. Billy raakt daardoor geïrriteerd. Spreek je verdomme eens naar me uit vervolgd ze kwaad. Jessie geeft vervolgens toe dat hij het moeilijk vindt om haar samen met Ruud te zien. Ik heb in mijn achterhoofd dat jullie een relatie hebben gehad en dat jullie nu niet zo goed vriendschappelijk met elkaar om kunnen gaan. Billy geeft aan dat het helemaal niet raar is dat ze beiden soms moeite hebben met de situatie. Het is tenslotte ook vreemd om met je ex in één huis te wonen. Ik ben blij dat je eerlijk tegen mij bent en beide laten weten  blij te zijn dat ze hun gevoelens uitgesproken hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *