Billy en Ruud hebben ruzie over drank gebruik

Billy en Ruud hebben ruzie over drank gebruik

Ruud en Billy hebben weer eens ruzie gehad in huize Utopia. Een discussie ontpopt zich tot een grote ruzie…

Ruud stoort zich aan de  bewoners die ondanks de crisis gewoon alcohol blijven drinken of snacks blijven eten. Hij had het hier gisteren over met Victoria. Vanmiddag belandt hij in een gesprek met Billy over dit zelfde onderwerp. En waarschuwt billy dat zij en Jessie moeten uitkijken met wijn drinken. Lichtelijk boos legt hij daarna uit dat ze een tijdje geleden met z’n allen afspraken hebben gemaakt en dat niemand zich daar meer aan houdt. Billy reageert geen zin in dit gesprek te hebben en wil dan er dan ook niet verder op in gaan. Maar dit doet ze toch. Geïrriteerd legt ze Ruud uit dat Jessie het gisteren even zwaar had en dat ze daarom één wijntje hebben gedronken. Ik vind het niet aan jou om dit te bepalen voegt ze eraan toe.

De discussie tussen de twee ewordt steeds heftiger. Je trapt me nu echt op m’n pik, Ruud! schreeuwt Billy. En dat schreeuwen gaat nog wel even door. Ruud blijft rustig, wat ervoor zorgt dat Billy nog bozer wordt. Na wat heen en weer geschreeuw loopt Billy uiteindelijk woedend weg. Terwijl ze wegloopt zegt ze dat Ruud moet oppassen met wie hij voor zich heeft. Ik ben je zat, meneertje!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *