Rianne emotineel omdat niemand luistert

Rianne emotineel omdat niemand luistert

Rianne heeft een zware ochtend achter de Ze probeert ze de bewoners te motiveren en ze aan het werk te zetten voor het 1000 dagen feest, maar dit ging niet zoals gehoopt. Haar mede bewoners luisteren namelijk niet. Gefrustreerd kruipt Rianne dan ook achter de computer. Benjamin biedt al snel zijn hulp aan en op dat moment ziet hij dat Rianne het moeilijk heeft. Ze houdt haar tranen in.

Uiteindelijk zien we Rianne toch emotioneel woden. Benjamin ziet dit en zegt dat ze even moet stoppen met werken. Maar dit wil de Rianne niet. Ze vraagt Benjamin een aantal keer om haar met rust te laten. Uiteindelijk geeft Benjamin hier maar gehoor aan. Dan komen ook Gina en Victoria bij Rianne zitten. De twee proberen Rianne te troosten maar ze blijft naar het beeldscherm kijken. Rianne geeft vervolgens aan dat ze de mentaliteit van de andere bewoners meer dan zat is. Gina reageert dat ze best even verdrietig mag zijn, maar ook Gina en Victoria krijgen haar niet van haar werk af en laten haar uiteindelijk met rust.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *