Niemand luistert naar Rianne

Niemand luistert naar Rianne

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Vanmorgen werd er al flink schoongemaakt. Rianne zorgde voor de organisatie hiervan. Echter lijkt niemand naar haar te luisteren.

Rianne spreekt verschillende bewoners aan op hun taken maar keer op keer krijgt ze weerstand. Dit breekt haar op. Maar toch gaat verder. Tijdens de briefing voor het opruimen neemt ze dan ook de leiding. En vertelt aan de groep wat er moet gebeuren en wie wat moet doen. Maar er wordt slecht naar haar geluisterd. Zo blijven een aantal bewoners maar lachen. Do krijgt van Rianne te horen dat ze samen met Bas verantwoordelijk is voor vogel village en Baas beach. Maar Do zegt eerst te gaan plotteren, daarna moet ze Gina helpen met de foto’s en ook het memoriespel moet gedaan worden. Rianne is het hier op haar beurt niet mee eens maar stemt uiteindelijk toch in. Na de briefing gaat Rianne naar Do toe om te zeggen dat ze het niet tof vindt hoe zij tijdens de briefing reageerde. Rianne legt uit dat ze niet voor niks een schema heeft gemaakt. Maar Do is heel duidelijk ze gaat plotteren, de foto’s en het memoriespel hebben voor mij prioriteit. Er ontstaat een kleine discussie tussen de dames waarin Do aangeeft Rianne niet nodig te hebben om haar op haar verantwoordelijkheden te wijzen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *