Bewoners drinken weer in Utopia

Bewoners drinken weer in Utopia

Afgelopen avond was Ruud stom verbaasd. Er wordt weer gedronken in Utopia en hij ziet meerdere bewoners met wijn zitten. Van een drankverbod lijkt dus geen sprake meer te zijn. Ruud besluit het met Victoria te delen. Zij luistert en reageert dat het komt omdat ze de touwtjes laten vieren. De bedoeling was dat het werd goedgekeurd, maar het is niet zo dat het nu elke dag feest is. Het wordt drinken om het drinken voegt ze eraan toe.

Dan komt Cees erbij, hij heeft opgevangen waar het over gaat. Ze hebben schijt aan afspraken begint hij.  Ook vindt de oudste bewoner van Utopia dat er zogenaamd niemand opstaat, om hier wat van te zeggen. Deze opmerking schiet bij Victoria het verkeerde keelgat in. Ze laat Cees dan ook weten het niet prettig te vinden dat hij denkt dat niemand zich hierom bekommert. Dit terwijl ik en Ruud er ook over praatten voegt ze eraan toe. Het groepje gaat vervolgens uit elkaar maar niet veel later gaat Cees toch het gesprek weer aan. Cees zegt tegen Victoria het jammer te vinden dat ze even ruzie hadden. Victoria antwoordt dat Cees meer rekening met haar houdt. Ik vind het niet fijn om als niemand bestempeld te worden benadrukt ze. Ik spreek ook mensen aan op hun gedrag, niet alleen jij. Wat vindt jij ervan dat de bewoners weer drinken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *