Cemal gelooft in Benjamin als koning

Cemal gelooft in Benjamin als koning

We blikken nog even terug op wat Nieuwa uit Utopia van afgelopen avond. Zo hadden Cemal en Romy het over het koningsschap.

Cemal vraagt aan Romy wat ze van het plan vindt, maar Romy laat weten dat ze het nog even aan moet kijken. De inhoud is nog niet duidelijk voegt ze eraan toe. En het presidentschap van Jessie heeft ook niet gewerkt benadrukt ze. Cemal lijkt het plan van Benjamin wel goed te vinden. Hij laat weten dat Benjamin een betere leider is dan Jessie. Volgens Cemal zorgde Jessie vaker voor conflicten. En Benjamin weet vast betere woorden te kiezen voegt hij eraan toe. Ik geloof in Benjamin, hij kan de wereld beter maken en heeft mijn stem. Romy is echter niet te overtuigen. Ze denkt dat het hetzelfde zal gaan als de vorige keer. En ik zie de toekomstige sancties niet zitten. Mocht het plan dan doorgaan, dan zou ik willen dat er meerdere leiders waren in Utopia. Cemal reageert dat dat ook het plan is door middel van ministeries en hoofden. Romy knikt. Denk jij dat het plan er komt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ron de Weijze at 08:17

    Ik zou willen dat “achter” ontslag nam, naar huis ging en nooit meer van zich liet horen. Ik denk dat het idee van de jokers en het dictatorschap en nu het koningschap allemaal uit die koker kwamen, net als het voortdurend op de realiteit trappen met overal muziekjes achter te zetten. Dit doet het basisidee, dat geweldig eenvoudig is, te laten zien wat ECHT is, geweld aan. Echt is de groepsdynamiek zonder macht en politiek, of macht en politiek die zichzelf geweld aandoet en buiten spel zet. Dat wil ik zien gebeuren, en vanzelf waarheid en ethiek de plaats in zien nemen van macht en politiek. Van het vermijden van afhankelijkheid naar het zoeken van onafhankelijkheid en hoe we die bij elkaar kunnen vestigen en bevestigen. Dat is pas Utopia!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *