Gaat Billy binnenkort een joker inzetten voor een nieuwe structuur?

Gaat Billy binnenkort een joker inzetten voor een nieuwe structuur?

Het idee van Benjamin om koningsschap in Utopia door te voeren brengt veel gesprekken met zich me. Zo spraken Billy en Cees over het plan van hun mede bewoner…

Billy zegt dat ze merkt dat er veel onderliggende verhoudingen in de groep zijn. Ik heb het gevoel dat ik steeds minder mijn eigen weg ga. Dit omdat ik weet dat ik dan veel weerstand krijgt van de anderen. Vaak worden wr mensen persoonlijk benadeeld op iets wat niet persoonlijk is voegt ze eraan toe. Doelend op het plan van Benjamin. Ik vind dat het idee van het koninkrijk exact hetzelfde is als het presidentschap van Jessie gaat ze verder. Volgens Billy staan de bewoners er nu alleen maar achter omdat het vanuot een andere hoek komt. Ik krijg meer het gevoel van een Dalai Lama dan een koning bij Benjamin. Cees is het ermee eens en reageert instemmend dat het idee een dictatuur is, maar dat Benjamin het gewoon mooi kan verpakken. Dit omdat Benjamin volgens Cees, zachte om zich heen heeft. Samen hebben de twee het er nog over dat hun mede bewoner Benjamin niet objectief beslissingen kan maken en hij sommigen personen minder serieus zal nemen.

Billy vertelt daarna nog over haar idee om ook een voorstel te doen voor een nieuwe structuur. In deze structuur zullen er 16 individuen zijn die per maand vaste lasten zullen betalen. Het geld wat bij evenementen wordt verdiend zal naar de bv gaan, de rest wat de bewoners verdienen houdt het individu zelf. Cees vindt het een goed plan, maar voorspelt dat het idee niet veel steun zal krijgen. Billy antwoordt dat ze nog altijd haar joker kan gebruiken. Gaat Billy binnenkort haar joker inzetten voor een nieuwe structuur?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *