Billy, Ruud en Jessie willen een eigen koningkrijk starten

Billy, Ruud en Jessie willen een eigen koningkrijk starten

Na het centraal wordt er veel nagepraat over het idee van Benjamin om Koning van Utopia te worden.

Billy en Jessie zijn het totaal niet met dit idee van Benjamin eens. Na het centraal heerst er dan ook irritatie bij hen. Buiten zitten de twee voor zich uit te staren als Billy het gesprek begint en opmerkt dat ze Jessie wat wil vertellen. Ze vertelt aan Jessie dat, nu ze wat langer in Utopia is, moeite krijgt met samenwerken. Ik ben het op veel vlakken niet met de andere bewoners eens en daar word ik opstandig van. Jessie reageert dat ze haar wel begrijpt en Billy vervolgd haar verhaal. ik wil in mijn eentje verder gaan en dit ook kenbaar gaan maken aan de groep. Maar eerst wil ik nog even goed over dit idee nadenken. Dat ik alleen verder wil betekent niet dat ik niks meer met de andere bewoners te maken wil hebben voegt ze eraan toe. Advies in winnen en gezellig doen zit er zeker nog in, maar ik wil net als Ruud zich niet binden aan een groep benadrukt ze. Dan voegt Ruud zich ook in het gesprek. Hij oppert tegenover het tweetal het idee om een eigen koninkrijk te starten. Billy vindt het een goed idee om met zijn drieën onafhankelijk te worden. Ook Jessie geeft aan kapot te zijn, ik ben moe en heb geen zin meer in gezeik. Daarom lijkt me afhankelijk ook het beste. Het drietal is het over één ding zeker eens: ze willen Benjamin niet als koning. Maar gaan ze ook echt onafhankelijk verder van de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *