Een aantal reacties na het koning plan van Benjamin

Een aantal reacties na het koning plan van Benjamin

Zojuist schreven we al over het centraal waar Benjamin het plan vom koning te worden presenteerde. Dit heeft veel teweeg gebracht bij de rest van de bewoners wat we in dit bericht voor je zullen omschrijven.

Cees loopt naar Rowena toe om te vragen waarom ze is weggelopen tijdens het centraal en de discussie met Cees. Rowena legt uit dat ze geen zin heeft om een discussie te voeren. Ik vind dat je soms provocerend bezig bent en dat je met modder gooit. Cees antwoordr haar niet te snappen en vertelt vervolgens aan Jessie dat hij denkt dat de vide het plan van Benjamin al met elkaar besproken heeft en het met elkaar eens zijn. Ook Ruud en Romy bespreken het plan in de keuken. Ruud denkt dat het dom is als Benjamin wordt gekozen voor de koning. Hij vindt dat Benjamin het niet heeft verdient en dat iedereen zijn eigen keuzes moet maken. Romy reageert dat ze het plan van Benjamin eerst afwacht. Later vraagt Ruud aan Rowena wat ze ervan vindt. Ze antwoordt dat ze moe wordt van het onderwerp. Ruud vertelt zijn bevindingen en dat er geen weg terug is als er een koning wordt gekozen. Rowena laat op haar beurt weten dat er wel een weg terug is en dat hij goed overzicht heeft op alles. Kortom ze is het niet eens met Ruud zijn argumenten.

Cees en Gina voeren even later een discussie over de agenda en de ingeplande evenementen. Gina zegt dat ze het druk heeft en geen zin heeft in een discussie. Terwijl Cees wegloopt vertelt hij Gina dat ze niet zo onvriendelijk hoeft te doen.

Karin en Ramona kijken iets luchtiger naar het idee van Benjamin. Karin zegt dat ze graag hofdame wilt worden en Ramona wil graag een prinses zijn. Karin zegt later tegeb Benjamin dat ze het een mooi idee vindt. Benjamin antwoordt dat hij nog wel even tijd nodig heeft om het plan uit te werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *