Billy wil meer afstand van Jessie

Billy wil meer afstand van Jessie

Billy besluit met Jessie te gaan praten. Ze wil over hun relatie praten en besluit hem dan ook even apart te nemen.

Buiten gaan de twee op de schommelstoel zitten. Jessie laat weten dat hij zich nerveus voelt voor wat Billy te vertellen heeft. En niet weet wat er precies komen gaat. Billy reageert dat Jessie niet bang hoeft te zijn. Als de twee een plekje hebben gevonden begint Billy haar verhaal te vertellen. Ze zegt meer afstand van Jessie te willen. Ik denk dat het belangrijk is om minder op elkaar  te focussen en meer op de dingen waarvoor we zijn gekomen. Jessie knikt instemmend. Billy legt vervolgens uit waarom ze afstand wil. Ik heb het gevoel dat we aan het verslappen zijn. Jessie antwoordt dit gevoel ook wel te hebben. En zijn het er beide over eens dat hun doel niet meer op nummer één staat. Wel valt het Jessie op dat ze dit gesprek al vaker hebben gehad en uiteindelijk altijd weer naar elkaar toetrekken. Billy is zich hiervan bewust maar wil het nu toch echt anders aanplakken. De twee komen uiteindelijk tot de conclusie dat ze zich beiden meer op hun doelen gaan richten en weer harden gaan werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *