Discussie tussen Ramona en Rianne over verschillende werkwijze

Discussie tussen Ramona en Rianne over verschillende werkwijze

Er is een discussie geweest tussen Ramona en Rianne. Ook dit gaat over het 1000 dagen feest wat steeds dichterbij komt…

Ramona voelt zich weer beter en besluit daarom te gaan plotteren. Hiervoor is ook de computer nodig maar deze wordt al enige tijd door Rianne bezet gehouden omdat zij bezig is met de voorbereidingen van het 1000 dagen feest.  Ramona wil daarom de rechter computer tot haar beschikking. En legt Rianne uit dat ze zich niet kan concentreren als Rianne daarop aan het werk is omdat ze dan de hele tijd moeten wisselen van plek. Ook heeft ze veel ruimte nodig om te plotteren en dit krijgt ze nu niet. Ramona vindt dat Rianne de afgelopen dagen al heel veel op de computer geweest en legt uit dat zij op deze manier niet de collectie afkrijgt voor morgen. Rianne reageert dat ze dan wel weer ’s nachts gaat werken. Deze opmerking schiet bij Ramona in het verkeerde keelgat. En zegt op deze manier niet met Rianne te willen praten. Rianne probeert nogmaals uit te leggen dat ze het niet sarcastisch bedoelt heeft. Vervolgens ontstaat er een discussie tussen de twee waarbij Ramona boos is over de organisatie en planning van Rianne. Uiteindelijk komen ze tot de conclusie dat ze moeten gaan samenwerken en ze besluiten een lint te spannen rondom het plotter gedeelte. Niet veel later treffen de dames elkaar op de vide. Rianne staart voor zich uit en Ramona vraagt wat er is. Rianne zegt dat ze het moeilijk vindt om te praten over wat haar dwarszit. Ik kan mij niet goed openstellen en wil dan ook niet praten over wat mij dwars zit. Ik ben een echte binnenvetter voegt ze er aan toe aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *