Rianne vindt de werkwijze van andere bewoners moeilijk

Rianne vindt de werkwijze van andere bewoners moeilijk

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. Tijd voor wat nieuw nieuws dus! Zo zijn de voorbereidingen voor het 1000 dagen feest weer in volle gang. En dit zorgt voor stress bij Rianne.

Zo vind Rianne het moeilijk dat haar mede bewoners een hele andere manier van werken hebben. Rowena merkt dat er ook iets aan de hand is en spreekt haar erop aan. Rianne vertelt dat ze erg moet wennen aan de manier van werken. Ik zelf ben voor een groot evenement erg bezig met de opbouw en details. Maar anderen voelen dat niet zo. En noemt als voorbeeld Benjamin. Volgens Rianne zet hij er maar weinig vaart achter. Toen ik hem erop aan sprak reageerde hij nonchalant en verzekerde hij mij dat het allemaal wel goed zou komen.Rianne concludeert dat ze zelf iets gestructureerder is, maar dat ze ondanks de verschillen tussen haar en Benjamin toch hoopt dat alles op zijn pootjes terecht zal komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *