De BV redden met zakgeld?

De BV redden met zakgeld?

Jessie stelde vandaag in het centraal voor om al het zakgeld bij elkaar te leggen. Iedereen die meer dan 20 euro heeft, kan dit in de BV stoppen. Tijdens de korte pauze van het centraal hebben Rowena en Ruud het hierover. Ruud vindt het niet eerlijk. Sommigen hebben namelijk minder geld dan anderen. Jessie komt aanlopen. Hij legt uit dat het voor even is. Zodra de BV weer terug in de plus is, krijgt iedereen zijn zakgeld weer terug. Jessie denkt dat als alle bewoners willen vechten voor de BV, de BV er zo weer bovenop komt.

Ruud zegt dat Cees zijn geld dan waarschijnlijk niet terugkrijgt, als hij bijna weg zal gaan. Jessie denkt dat de BV na het 1000 dagen feest weer in de plus zal komen. Op dat moment kan Cees een eindcadeau aanschaffen van 300 euro. Jessie zal dit na het centraal ook aan Cees uitleggen en begrijpt wat Ruud bedoelt. Cees heeft al verschillende dingen gehoord, waar hij het niet mee eens is. Hij vindt het investeren van andermans zakgeld een slecht idee. Jessie geeft toe dat het zijn voorstel is, maar dat hij het later zal uitleggen. Hij wilt nu nog niet te diep in discussie gaan.

Wat vinden jullie van het idee? Denken jullie dat het gaat werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *