Familiebezoek voor Do

Familiebezoek voor Do

Deze dag is voor één van de zestien bewoners erg leuk. Vandaag mag Do namelijk van haar familiebezoek genieten. Samen met Bas, Victoria en Benjamin stond ze bij de poort het gezelschap op te wachten. Zodra er een auto met daarin haar familie aan komt rijden trekt Do al snel de deur open zodra deze stil staat. Ze knuffelt uitgebreid haar moeder, maar natuurlijk ook de rest die is mee gekomen naar Utopia. Ondanks het feit dat Do het de laatste tijd moeilijk gehad heeft is er nu een blije lach te zien. Uiteraard wordt er lekker bij gekletst en Bas komt er ook gezellig bij zitten. Do krijgt onder andere kleding die wel past en Bas krijgt als grap een doos met Lego. Uiteraard wordt er nog een rondleiding gehouden en is er helaas niet veel meer van het bezoek te volgen door de velen streamlocks. Wel kunnen we melden dat Do haar dag niet meer stuk kan!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *