Is Billy toch nog verliefd op Ruud?!

Is Billy toch nog verliefd op Ruud?!

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Ruud ging het gesprek aan met Rowena, hij moest namelijk nog even iets kwijt…

Ruud vertelt dat Billy hem een briefje heeft laten zien. Hierin staat dat zij het vervelend vindt dat Ruud en Rowena steeds meer een echt stelletje worden. Rowena luistert en merkt op zodra Ruud klaar is met zijn verhaal dat ze niet echt weet wat ze ermee moet. Wat gaat er nu gebeuren vraagt ze nieuwsgierig. Ruud antwoordt dat hij het gewoon aan Rowena wil laten weten en geeft haar een knuffel. Rowena begrijpt het niet. Dit omdat ze denkt dat Billy verliefd is op Jessie. Dit weet Ruud niet zeker maar vindt het wel vervelend voor haar. Verder kan ik er niks mee benadrukt hij. Zou Billy toch nog verliefd zijn op Ruud?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *