Do gaat niet het 1000 dagen feest organiseren

Do gaat niet het 1000 dagen feest organiseren

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Zo masseerde Rianne mede bewoner Do. Terwijl ze dit deed ontstond er een gesprek tussen de twee…

Do vertelt aan Rianne dat ze eigenlijk niet wil presenteren met het 1000 dagen feest. Rianne vraagt verbaasd waarom ze dat niet wilt. Do zegt  dat ze een rivaliteit voelt tussen haar en Ramona. Daardoor vindt ik het niet prettig legt ze verder uit. Ook heeft Do het gevoel alsof Ramona graag wil dat zij en Billy het leuker doen dan het andere presentatie duo. Cees voelt precies hetzelfde, volgens Do. We weten alleen niet hoe ze het aan de groep moeten vertellen. Ik wil graag bij Baas Beach werken en vraagt vervolgens of Rianne daarvoor kan zorgen. Rianne antwoordt dat ze dat kan regelen en dat Do ook runner zou kunnen zijn. Vervolgens benadrukt ze aan haar mede bewoner dat ze het niet hoeft te doen als ze het niet wilt. Het laatste wat ik wil is dat je niet lekker in je vel zit op het 1000 dagen feest. En Do besluit het tijdens het eerst volgende centraal aan de groep te vertellen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *