Jacco heeft echt geld achter gehouden

Jacco heeft echt geld achter gehouden

Na de discussie tussen Rianne en Jacco van afgelopen avond, is Rianne er nog niet klaar mee. Deze ochtend ventileert ze nomaals over deze gebeurtenis met verhaal aan Do en Jessie. Do hoort het verhaal van Rianne aan en begrijpt haar, maar vindt dat Rianne het anders had kunnen aanpakken. Je had Jacco het voordeel van de twijfel kunnen geven of hem aan kunnen spreken waar niet iedereen bij was voegt ze eraan toe.

Rianne legt dan uit dat ze Jacco op een normale manier aansprak op zijn verantwoordelijkheden, zoals we gistermiddag in het centraal hadden afgesproken. Do reageert dat ze soms beter dingen kan laten gaan, omdat er nu weer een discussie over geld is ontstaan en niemand een leuke avond heeft gehad. Rianne geeft toe dat ze het anders aan had kunnen pakken. En wil daarom later nog met Jacco praten.

Jessie er dan bij staan en wilt graag Rianne’s verhaal aanhoren. Rianne vertelt wederom haar verhaal. En zegt dat Jacco in de verdediging schoot en antwoordde dat de BV niks van hem zou krijgen. Jessie is verbaast dat Jacco. zo een uitspraak heeft gedaan en niet per ongeluk het geld heeft achter gehouden. Hij is het ermee eens dat het niet om de paar euro’s gaat maar om het principe dat hij het eerlijk had moeten zeggen.  Hij geeft toe dat hij gisteren ook Rianne’s kant van het verhaal had moeten aanhoren en besluit later op de dag met Jacco te gaan praten. Samen checken Jessie en Rianne wat Jacco heeft ingeleverd en komen erachter dat hij niks heeft ingeleverd. Jessie uit geïrriteerd dat Jacco net in Utopia zit, nog niks heeft verdient, maar wel denkt dat hij de privilege heeft om geld achter te houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *