Houdt Jacco geld achter?

Houdt Jacco geld achter?

In het centraal van gisteren is er besloten dat de bewoners allemaal hun zakgeld moeten inleveren. Iedere bewoner mag twintig euro houden en de rest gaat naar de BV. Na de nodige discussies heeft iedereen dan ook zijn of haar geld ingeleverd.

Maar als Rianne ’s avonds met Karin, Jacco, Romy en Cemal op zit te kletsen ziet ze Jacco twintig euro én wat kleingeld in zijn bakje doen. Dit vindt ze niet kunnen. En beschuldigt Jacco ervan geld achter te houden. Jacco hoor haar aan maar verzekert benadrukt dat het maar om twee euro gaat. Rianne neemt hier geen genoegen mee. En blijft dan ook doorgaan. Romy en Karin zeggen dat Jacco het punt nu wel snapt en dat het genoeg is geweest maar Rianne blijft haar mening delen. Net zo lang tot Jacco kwaad wordt. Nu wegwezen, ik ben er nu klaar mee! roept hij met boze stem. Rianne besluit weg te gaan, maar niet zonder nog één keer herhalen wat ze er van vindt. Rianne uit haar frustratie daarna bij Benjamin. Ook Ramona en Rowena stelt ze op de hoogte van wat er gebeurd is. Daarna zit ze op de vide na te denken over het voorval. Beneden hoort ze Jacco, Romy, Karin en Cemal praten. Reden genoeg voor Rianne om naar beneden te stormen. Schreeuwend gaat ze de paarse kamer in om Jacco nogmaals op zijn fout te wijzen, tot ergenis van de andere bewoners. Wordt vervolgd? Vindt jij dat Rianne gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *